Garage De Vries

Nijverheidstraat 9
6914 AD Herwen

T 0316 247594
F 0316 248009

info@garagedevriesherwen.nl


Huur / leenauto’s en leenprocedure

Wij maken uw garagebezoek graag zo comfortabel mogelijk, waarbij kwaliteit in alle opzichten voorop staat. Het is immers al vervelend genoeg dat u uw eigen auto achter moet laten bij ons voor reparatie of onderhoud. Daarom hebben wij twee nieuwe leenauto’s - voorzien van alle comfort om u te brengen waar u wilt, terwijl wij uw eigen auto weer helemaal in orde maken!

Volkswagen UP! : van alle gemakken voorzien

Met onze nieuwe leenauto’s kunt u niet alleen representatief aankomen op uw werk, zakelijke afspraak of in het winkelcentrum... ze rijden ook nog eens veilig en heerlijk! Met airco, radio/cd-speler en de mogelijkheid om uw eigen muziek via MP3-aansluiting te luisteren, komt u comfortabel waar u moet zijn. De schone en frisse leenauto’s bieden bovendien genoeg ruimte voor uw kinderen en kinderzitjes.

Slechts 15,- per dag

De kosten voor het gebruik van de leenauto’s zijn slechts € 15,- per dag (incl. BTW). Wanneer een langere leenperiode noodzakelijk is, gelden er bovendien speciale kortingen. Het lage leentarief is op deze manier kostendekkend en dat is voor ons voldoende. Als professioneel en transparant bedrijf bieden we u graag deze leenmogelijkheid als onderdeel van onze service.

U hoeft niet meer te tanken

We hebben ook ons betalingssysteem voor de gereden kilometers aangepast. Om het u gemakkelijk te maken, hoeft u de auto niet meer afgetankt in te leveren - dat doen wij voor u. De eerste 30 kilometer zijn voor onze rekening, voor de overige kilometers die u heeft gereden rekenen wij 0,15 ct (excl BTW) per kilometer. 

 


 

Garage De Vries Herwen - Nijverheidstraat 9 - 6914 AD Herwen - T 0316 247594 - F 0316 248009 - info@garagedevriesherwen.nl