Garage De Vries

Nijverheidstraat 9
6914 AD Herwen

T 0316 247594
F 0316 248009

info@garagedevriesherwen.nl


APK Keuring

Sinds de invoering van de APK zijn wij door de RDW erkend om keuringen te verrichten. Door onze hoge vakkennis en jarenlange ervaring zijn wij gedurende deze periode altijd positief beoordeeld.

Een Algemeen Periodieke Keuring is een veiligheids- en milieukeuring. Een APK keuring is gratis indien deze tegelijkertijd wordt uitgevoerd met een grote onderhoudsbeurt. Wel worden de afmeldkosten en roet/viergasmeting in rekening gebracht. De eisen waaraan uw voertuig dient te voldoen zijn te vinden op www.rdw.nl.

Wij keuren uw auto volgens de strenge eisen van de RDW. Een voorbeeld; Indien een band 1,9 mm is, dan is dit een APK goedkeur, maar een goedkeur met adviespunt.

U dient er dus rekening mee te houden dat de band binnenkort vervangen dient te worden, immers het profiel dient ook na de keuring minimaal 1,6 mm te bedragen. Uiteraard adviseren wij u deze band zo snel mogelijk te vervangen, aangezien de veilige minimale profieldiepte 2mm is. Wij bieden vele merken, types en maten aan tegen scherpe prijzen.

Wij kunnen u kostenloos tijdig informeren per e-mail over uw APK door middel van de APK reminder. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (EUR 130,-) voor een te late APK-keuring.

 


 

Garage De Vries Herwen - Nijverheidstraat 9 - 6914 AD Herwen - T 0316 247594 - F 0316 248009 - info@garagedevriesherwen.nl