Garage De Vries

Nijverheidstraat 9
6914 AD Herwen

T 0316 247594
F 0316 248009

info@garagedevriesherwen.nl


Garage de Vries voldoet aan alle specificaties wat van een modern merkonafhankelijk autobedrijf verwacht mag worden. Wij zijn al vele jaren Bovag lid, nationale Autopas lid en natuurlijk een RDW erkend.

 

BOVAG

Het bedrijf is lid van de Bovag, lidnummer 1104700.

Bij de BOVAG zijn de meeste merkonafhankelijke autobedrijven aangesloten. Merkonafhankelijke autobedrijven verkopen, onder­houden en repareren elk automerk. Daardoor zijn zij in de ware zin des woords 'merkonafhankelijke' adviseurs voor de consument.

De BOVAG besteed zeer veel tijd en aandacht aan bewaking van de kwaliteit van de leden. Periodieke controles bij de leden in combinatie met een uitgebreid servicepakket op het gebied van opleiding en voorlichting waarborgen dit.

 

RDW Erkenning

Garage de Vries is een officieel door de RDW erkend bedrijf. Het RDW-erkenningsschild voor de voertuigbranche laat zien dat het bedrijf door de RDW erkend is. De erkenningsstickers geven de strekking van de erkenning aan.

Garage de Vries is een officieel erkend APK-keuringstation en is daarmee bevoegd om milieukeuringen zoals de 4-gastest en roetmeting uit te voeren.

 

National Autopas

Garage de Vries is ook actief deelnemer van de Nationale Autopas, kortweg NAP, deze is de enige, onafhankelijke instantie in Nederland die kilometerstanden van auto’s registreert. Deze worden opgeslagen in een databestand en kunnen worden opgevraagd door alle deelnemende autobedrijven - merkgebonden dealerbedrijven en universele autobedrijven - in Nederland.

 


 

Garage De Vries Herwen - Nijverheidstraat 9 - 6914 AD Herwen - T 0316 247594 - F 0316 248009 - info@garagedevriesherwen.nl